Bilskrot Östergötland

RING OSS -

Bilskrot

Dags att skrota bilen? Kontakta oss på bilskrot i Östergötland. Vi är er bilskrot i Östergötland.

Behöver ni skrota er gamla eller kraschade bil? Vänd er då till vår bilskrot i Östergötland! Oavsett anledning är ni välkomna till oss.

Vi tar emot alla slags bilar helt utan kostnad.

Kontakta oss för att skrota er bil hos oss på vår bilskrot i Östergötland.

Bilskrot i Östergötland

Vår bilskrot i Östergötland är placerad i Linköping. För oss är det inget hinder utan bara en möjlighet. Vi har bärgare som är redo att hämta upp uttjänta bilar över hela länet och leverera dem till vår bilskrot. Vi hämtar upp bilar från Norrköping, Linköping, Söderköping, Motala, Åtvidaberg, Finspång, Valdermarsvik, Kisa, Ödeshög och Mjölby.

För oss är det viktigt att våra kunder ska känna att vi är er bilskrot i Östergötland. Vi hämtar upp er bil utan kostnad. Har ni vägarna förbi och levererar den på egen hand – då får ni betalt för besväret. 

Processen på vår bilskrot

Vi tycker det är viktigt att det är enkelt, miljövänligt och tryggt för våra kunder att skrota sin bil på vår bilskrot i Östergötland. Hos oss får ni hjälp med alla steg, från hämtning av fordonet till avregistrering hos Transportstyrelsen till demonteringen av bilen.

Steg för steg – på vår bilskrot

  1. Kontakta oss för att boka hämtning till vår bilskrot i Östergötland!
  2. Se till att ha registreringsbevisets andra del, den gula delen, redo för att överlämna tillsammans med bilen till oss! Det ska vara det senast utfärdade registreringsbeviset. Du kan enkelt beställa ett nytt från Transportstyrelsen och får hem det på posten inom ett par dagar. 
  3. Fordonets ägare måste även kunna visa upp giltig legitimation. Överlämnas bilen av någon annan behövs en fullmakt. 
  4. Bilen avregistreras hos oss.
  5. Har ni återstående tid kvar på bilförsäkringen och fordonsskatt får ni en återbetalning av Transportstyrelsen.

Efter att bilen avregistrerats och lämnats över till vår bilskrot i Östergötland demonterar vi bilen. Vi försöker återanvända så många bildelar som möjligt. De delar som inte är funktionsdugliga antingen återvinns eller förstörs på ett säkert sätt.

Säljer även bildelar till bra pris

För oss är miljöarbetet en viktig del av vår process. Vi är auktoriserad bilskrot i Östergötland och medlemmar i Bilretur, biltillverkarnas nätverk för att hantera uttjänta bilar. Vi säljer begagnade bildelar vidare till våra kunder. 

Kontakta oss på vår bilskrot i Östergötland för att skrota er bil eller köpa begagnade bildelar. Vi vänder oss till kunder från Norrköping, Linköping, Söderköping, Motala, Åtvidaberg, Finspång, Valdermarsvik, Kisa, Ödeshög och Mjölby.

Addictive Group Media AB


Kontakta oss om ni är intresserade av den här sidan!

[email protected]


Bilskrot

Boka hämtning


logo-image

Om Oss

Vårt företag hjälper er få nya kundkontakter via våra landningssidor.

Läs mer om oss

Personuppgiftspolicy

Kontakt

Addictive Group Media AB

Org nr:
Kontakta oss om ni är intresserade av den här sidan!
Tel:

Hitta hit