Bilskrot Östergötland

RING OSS - 013-266 09 67

Boka hämtning

Vi är er bilskrot i Östergötland. Vänd er till oss om ni behöver skota en bil på vår bilskrot i Östergötland.

Har du ett fordon som behöver hämtas för skrotning? Vår bilskrot i Östergötland hämtar den åt er helt utan kostnad. Vi har bärgare redo för upphämtning redan samma dag. Det enda ni behöver göra är att kontakta oss och meddela var fordonet står uppställt.

Vår bilskrot i Östergötland hämtar nämligen upp uttjänta bilar över hela länet. Det spelar ingen roll om fordonet står i Norrköping, Linköping, Söderköping, Motala, Åtvidaberg, Finspång, Valdermarsvik, Kisa, Ödeshög eller Mjölby. Vi hämtar fordonet ändå!

Boka hämtning till bilskrot

Det är enkelt att kontakta oss för att boka upphämtning till vår bilskrot i Östergötland. Ni kan ringa, mejla eller fylla i vårt kontaktformulär. Vår bilskrot i Östergötland hämtar upp bilar för skrotning i följande kommuner: Norrköping, Linköping, Söderköping, Motala, Åtvidaberg, Finspång, Valdermarsvik, Kisa, Ödeshög och Mjölby.

Leverera bilen och få betalt

Skulle ni vilja köra eller leverera er bil till vår bilskrot i Östergötland på egenhand? Kontakta oss gärna innan ni kommer så att vi är på plats och kan ta emot er. Vi får löpande in nya fordon för skrotning och återvinning. Ni får också vid det här alternativet möda för besväret. Vi betalar alla som lämnar in sina fordon själva till oss. 

Östgöta Bildemontering AB


Rönögatan 14
582 78 Linköping

013-266 09 67

[javascript protected email address]

559019-1184


Bilskrot

Boka hämtning


logo-image

Om Oss

Vi hämtar och skrotar bilen utan kostnad – och betalar de som lämnar in sin bil på egen hand

Läs mer om oss

Personuppgiftspolicy

Kontakt

Östgöta Bildemontering AB

Org nr: 559019-1184
Rönögatan 14
582 78 Linköping
Tel: 013-266 09 67

Hitta hit