Bilskrot Östergötland

RING OSS -

Om oss

Vi är en auktoriserad bilskrot i Östergötland. Kontakta oss för att boka skrotning hos oss, bilskrot i Östergötland.

Välkomna till er bilskrot i Östergötland!

Vårt företag har funnits sedan 2016 och har skrotat uttjänta bilar från hela länet sedan dess. Vi får in gamla bilar löpande för skrotning från Norrköping, Linköping, Söderköping, Motala, Åtvidaberg, Finspång, Valdermarsvik, Kisa, Ödeshög och Mjölby.

Bilskrot i Östergötland

Vår bilskrot i Östergötland har sin verksamhet i Linköping men söker hela tiden efter nya kunder inom hela länet. Vi tycker det är viktigt att processen är enkel, miljövänlig och trygg för våra kunder. Därför vill vi erbjuda största möjliga service till alla våra kunder.

Vår bilskrot erbjuder:
  • Kostnadsfri upphämtning – För oss är inget avstånd för långt. Vi erbjuder nämligen samtliga av våra kunder kostnadsfri upphämtning av ert fordon – redan samma dag. 
  • Betalt vid egen leverans – Om ni väljer att själv köra eller transportera er bil till vår bilskrot i Östergötland – då betalar vi er! 

Hos oss vår bilskrot i Östergötland hittar ni också begagnade bildelar. Vi återanvänder så många bildelar som möjligt och återvinner resterande. Det som inte går att återvinna förstörs på ett säkert sätt.  

Auktoriserad bilskrot

Vår bilskrot i Östergötland är medlemmar i Retur, ett nationellt nätverk av länsstyrelsen auktoriserade bildemonterare. Det betyder att vår bilskrot i Östergötland är miljö- och kvalitetscertifierade. Vi medverkar i årliga kontroller för att säkerställa att vi följer de lagar och förordningar som reglerar bildemonterings verksamheten.

Vår bilskrot i Östergötland är auktoriserad. När ni anlitar vår bilskrot i Östergötland kan ni lita på att vi följer de lagar och förordningar som gäller.

Kontakta vår bilskrot i Östergötland om ni behöver skrota er bil i Norrköping, Linköping, Söderköping, Motala, Åtvidaberg, Finspång, Valdermarsvik, Kisa, Ödeshög eller Mjölby.

Addictive Group Media AB


Kontakta oss om ni är intresserade av den här sidan!

[email protected]


Bilskrot

Boka hämtning


logo-image

Om Oss

Vårt företag hjälper er få nya kundkontakter via våra landningssidor.

Läs mer om oss

Personuppgiftspolicy

Kontakt

Addictive Group Media AB

Org nr:
Kontakta oss om ni är intresserade av den här sidan!
Tel:

Hitta hit