Bilskrot Östergötland

RING OSS - 013-266 09 67

Om oss

Vi är en auktoriserad bilskrot i Östergötland. Kontakta oss för att boka skrotning hos oss, bilskrot i Östergötland.

Välkomna till Östgöta Bildemontering AB – er bilskrot i Östergötland!

Vårt företag har funnits sedan 2016 och har skrotat uttjänta bilar från hela länet sedan dess. Vi får in gamla bilar löpande för skrotning från Norrköping, Linköping, Söderköping, Motala, Åtvidaberg, Finspång, Valdermarsvik, Kisa, Ödeshög och Mjölby.

Bilskrot i Östergötland

Vår bilskrot i Östergötland har sin verksamhet i Linköping men söker hela tiden efter nya kunder inom hela länet. Vi tycker det är viktigt att processen är enkel, miljövänlig och trygg för våra kunder. Därför vill vi erbjuda största möjliga service till alla våra kunder.

Vår bilskrot erbjuder:
  • Kostnadsfri upphämtning – För oss är inget avstånd för långt. Vi erbjuder nämligen samtliga av våra kunder kostnadsfri upphämtning av ert fordon – redan samma dag. 
  • Betalt vid egen leverans – Om ni väljer att själv köra eller transportera er bil till vår bilskrot i Östergötland – då betalar vi er! 

Hos oss vår bilskrot i Östergötland hittar ni också begagnade bildelar. Vi återanvänder så många bildelar som möjligt och återvinner resterande. Det som inte går att återvinna förstörs på ett säkert sätt.  

Auktoriserad bilskrot

Vår bilskrot i Östergötland är medlemmar i Retur, ett nationellt nätverk av länsstyrelsen auktoriserade bildemonterare. Det betyder att vår bilskrot i Östergötland är miljö- och kvalitetscertifierade. Vi medverkar i årliga kontroller för att säkerställa att vi följer de lagar och förordningar som reglerar bildemonterings verksamheten.

Vår bilskrot i Östergötland är auktoriserad. När ni anlitar vår bilskrot i Östergötland kan ni lita på att vi följer de lagar och förordningar som gäller.

Kontakta vår bilskrot i Östergötland om ni behöver skrota er bil i Norrköping, Linköping, Söderköping, Motala, Åtvidaberg, Finspång, Valdermarsvik, Kisa, Ödeshög eller Mjölby.

Östgöta Bildemontering AB


Rönögatan 14
582 78 Linköping

013-266 09 67

[javascript protected email address]

559019-1184


Bilskrot

Boka hämtning


logo-image

Om Oss

Vi hämtar och skrotar bilen utan kostnad – och betalar de som lämnar in sin bil på egen hand

Läs mer om oss

Personuppgiftspolicy

Kontakt

Östgöta Bildemontering AB

Org nr: 559019-1184
Rönögatan 14
582 78 Linköping
Tel: 013-266 09 67

Hitta hit